Het buitenkookteam van Atelier de Beleving

Renier Keijer

Renier heeft De Beleving eind 2023 overgenomen van Gidy van Gaans. Het oorspronkelijke koken sluit heel goed aan bij een andere passie van Renier: wildplukken.  Als tiener altijd al bezig met feestjes organiseren op strandjes langs de rivier (met vuur!). Maar ook bijvoorbeeld cocktails maken. Creatief ondernemen is voor hem een leuke uitdaging. Zorgen voor hele gave buitenkook workshops en teamuitjes. Renier werkt hiervoor samen met een vast team bestaand uit Marike Aalmoes, Simone Cornelissen en flexibele krachten die hij kan inzetten voor grotere evenementen. 

buitenkoker Renier

Marike Aalmoes

Marike kookt sinds 2018 met veel plezier voor het Atelier. Ze is een allrounder en houdt van buiten zijn, aanpakken, samenwerken en mensen blij maken met lekker eten. Omdat ze allrounder is heeft ze het talent om daar te zijn waar het nodig is. 

marike

Simone Cornelissen

Simone is een professioneel kruidenkundige (herborist). De kruiden verwerkt ze in eten of verzorgingsmiddelen en plukt ze het liefst uit haar tuin of uit de natuur. Simone houdt van een fijne sfeer creëren en van lekker, mooi en puur eten. Haar kruidenkennis komt goed van pas bij Atelier de Beleving! Onder de naam Buitenkruiden werkt ze aan het vergroten van zelfredzaamheid door middel van planten en kruiden.

foto-simone-cornelissen